Τι πιστευω..

϶ϵ..Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..϶ϵ


Η Επομενη μερα..


Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Στην Κερατέα γίνεται της Αιγύπτου...και όμως το χουντικό καθεστώς σφυρίζει αδιάφορα!

Οι κάτοικοι της περιοχής πολεμούν, κυριολεκτικά όπως φαίνεται στο βίντεο, 2 μήνες με τους εντολοδόχους τους χουντικού πράσινου καθεστώτος.

Μέσα σε αυτό το χουντικό καθεστώς φυσικά συμμετέχει και ο τομέας της ενημέρωσης και της "ανεξάρτητης" και "αντικειμενικής" πληροφόρησης που παρέχουν τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης, τα οποία επιμελώς φροντίζουν να κρατούν όλους τους Έλληνες στο σκοτάδι αναφορικά με ότι συμβαίνει τόσο καιρό στην Κερατέα.

Οι εικόνες που παρακολουθούμε εδώ και καιρό στα βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο από τις μάχες των κατοίκων με τους αστυνομικούς δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τις υπόλοιπες κοινωνικές εξεγέρσεις που πολυδιαφημίστηκαν όλο αυτό το διάστημα από τα "ελληνικά" κανάλια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τα πλήρως καθοδηγούμενα "Μέσα Ενημέρωσης" και από την άλλη με τις επιταγές μιας χουντικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ η οποία δεν διστάζει να δίνει εντολές ξυλοδαρμού σε ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που ΔΙΚΑΙΩΣ διαδηλώνουν για την κατασκευή χώρου υγειονομικής ταφής δίπλα στις αυλές των σπιτιών τους.
Δεν διστάζουν επίσης και οι εντολοδόχοι της πράσινης χούντας, που μετα λύπης μας παίζουν έναν θλιβερό ρόλο αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικοί, να επιτίθενται και να κτυπούν Έλληνες και Ελληνίδες κάθε ηλικίας χωρίς κουκούλες και χωρίς ίχνος "πολεμικών" αντικειμένων επάνω τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Από την άλλη πλευρά η ίδια χουντική πράσινη κυβέρνηση και οι εντολοδόχοι αυτής, δεν τολμούν να αγγίξουν κανέναν λαθρομετανάστη που έχει καταστήσει το κέντρο της Αθήνας άβατο για τους Έλληνες.Δεν τολμούν να αγγίξουν κανέναν λαθρομετανάστη από αυτούς που σπέρνουν τον πανικό στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, αλλά όμως τολμούν να ξυλοκοπούν ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...!

Ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικοί κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξουν στάση και να δουν την πραγματικότητα κατάματα. Η δουλειά τους δεν είναι να υπηρετούν το πολιτικό σύστημα όταν αυτό παραβιάζει το Σύνταγμα, με βάση το οποίο η αστυνομία πρέπει να μεριμνά για την ασφάλεια των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών και ΟΧΙ να τους ξυλοκοπεί χωρίς λόγο και αιτία, όταν είναι πλέον εμφανέστατο πως το δίκαιο είναι με το μέρους τους!

Κλείνοντας, πολλοί απόρρησαν για την στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς με σκοπό την εξάσκηση του στρατού για καταστολή κινημάτων...! Το γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα ο κόσμος θα βγεί μαζικά στο δρόμο. Πρέπει όμως να γνωρίζουν πως δεν θα μπορούν με κανέναν τρόπο να τον σταματήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ατομικη επικοδομητικη κριτικη και η ενναλακτικες προτασεις ειναι απαραιτητες και ευπροσδεκτες, οταν ειδικα το ζητουμενο ειναι η γενικη καλυτερευση και βελτιωση ολων μας σαν μερη του συνολου!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟ’Ι’ΔΗ-ΣΟΥΡΗ

Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

«Πολιτικόν δελτίον», Ασμοδαίος, 8.6.1875. Άπαντα, Β΄. Ερμής, 1978. 138.

Λόγια μεγάλων πολιτικών...

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

‘Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)’.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

‘Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει’.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

http://mavroseolous.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΨΗΦΙΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ..
ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ!

Ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικος ΠΟΛΙΤΗΣ.. ψηφοφορος ειναι ο οποιοσδηποτε ΥΠΗΚΟΟΣ!
Για να εισαι πολιτης απαιτηται ορθη ενημερωση, σκεψη και κριση, ενω σαν απλως υπηκοος ακολουθεις πισω απο ενα κοπαδι που σχεδον ποτε δεν βλεπεις ποιος πραγματικα το οδηγει και προς τα που παει..