Τι πιστευω..

϶ϵ..Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..϶ϵ


Η Επομενη μερα..


Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Μαρτυρική η συμβίωση γυναικών και αλλοδαπών στην Ελληνική κοινωνία...

Nύχτα τρόμου έζησε η νεαρή γυναίκα, η οποία πριν μερικά βράδια ήρθε αντιμέτωπη με τρεις μετανάστες αποφασισμένους για όλα! Όλα συνέβησαν στο δρόμο πίσω από το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας και σε μια ώρα όπου στην περιοχή υπήρχε ακόμα αρκετή κίνηση.

Όπως γράφει εφημερίδα "Κόσμος" φαίνεται ότι αυτό δεν εμπόδισε τους τρεις μελαμψούς (πιθανόν Βορειοαφρικανούς) από το να τολμήσουν την επίθεση σε βάρος της κοπέλας προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα της. Την ακολουθούσαν από την πλατεία Αγίου Γεωργίου και έφθασαν μέχρι τον ανηφορικό δρόμο πίσω από το ωδείο. Όταν έφθασαν σε ένα αρκετά σκοτεινό σημείο και να δεν περνούσε κανείς άλλος αποφάσισαν να ορμήσουν.

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - Μαντώ Μαυρογένους.

Αλήθεια,πόσοι ξέρουν πως η Μαντώ Μαυρογένους ήταν γέννημα-θρέμμα της Μυκόνου;Του νησιού δηλαδή,που στις μέρες μας είναι συνώνυμο της ψευτοχλιδής νεόπλουτων,της διαφθοράς και της ανωμαλίας.

Κόρη μεγαλέμπορου,διέθεσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,εξοπλίζοντας από πολεμικά πλοία μέχρι τακτικό στρατό ξηράς:Το "ευχαριστώ" του ελληνικού κράτους,ήταν να της αρνιέται ακόμα και την ελάχιστη σύνταξη που δικαιούταν!

Εκείνη,δεν διαμαρτυρήθηκε: Της αρκούσε που είχε κάνει το χρέος της.Συμμετείχε η ίδια σε μάχες,με μόνη επιβράβευση τον βαθμό του Αντιστράτηγου,που της απένειμε ο Καποδίστριας

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

1.jpgΣτις αρχές Φεβρουαρίου 2011, κατά τη διάρκεια των εργασιών στη γραμμή του ΗΣΑΠ στο Θησείο, και στο σημείο που οι γραμμές διασχίζουν την Αρχαία Αγορά παράλληλα στην οδό Αδριανού, απεκαλύφθη περαιτέρω ένα εύρημα υψίστης σημασίας: Ο Βωμός των 12 Θεών. Το μνημείο αρχικά ανασκάφηκε το 1891, και η ανασκαφή συνεχίστηκε το 1934, οπότε και έγινε η ορθή ταύτισή του.
Παρά τις επισημάνσεις των αρχαιολόγων για την ανεκτίμητη αξία του ευρήματος, η διοίκηση του ΗΣΑΠ, με τη σιωπηρή αποδοχή της πολιτείας και των αρμοδίων φορέων, αποφάσισε την εσπευσμένη κατάχωσή του! 
 

Τις επόμενες ημέρες με παρέμβαση του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), οι εργασίες πάγωσαν, δίχως όμως να εξασφαλίζεται η τύχη του Βωμού και των υπόλοιπων αρχαιολογικών ευρημάτων που βρίσκονται στην ίδια γραμμή του ΗΣΑΠ.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..!

Εδώ και 1 χρόνο που δίνουμε την καθημερινή μάχη στο διαδίκτυο μας ρωτούν οι φίλοι μας ποιές είναι οι θέσεις μας. Τι πιστεύουμε, ποιό είναι το όραμα και το όνειρό μας.

Πιστεύουμε απόλυτα στην άμεση δημοκρατία
Πιστεύουμε στο "χωρίς μέλη, όργανα και ηγεσίες"
Πιστεύουμε και οραματιζόμαστε μια Ελλάδα πρωτοπόρα
Μια Ελλάδα για την οποία να είσαι περήφανος. Μια Ελλάδα για την οποία θα μιλούν όλα τα έθνη και οι επόμενες γεννεές.Μοντέλο Πολιτειακής Δημοκρατίας Ελλάδα 2011

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Φιλοτουρκικό παραλήρημα Πάγκαλου...

Μην ψάχνετε για συνωμοσίες και μυστικές εταιρείες. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος άνοιξε τα μάτια στον Νταβούτογλου και του γνώρισε την μαγεία του οθωμανισμού. Δείτε το απίστευτο βίντεο που έφεραν στην επιφάνεια οι "Αδιάβροχοι"


video
«Οι πραγματικοί κληρονόμοι του Βυζαντίου ως θεσμού, ως κράτους είναι οι Οθωμανοί». «Οι βυζαντινοί ήταν φρικτοί δεσπότες. Κατέσφαζαν του λαούς που κατακτούσαν και τους καταλήστευαν». «Οι Άραβες και οι Οθωμανοί προσηλύτιζαν αυτούς τους λαούς και τους απελευθέρωναν». Λόγια που δεν θα ξεστόμιζε ούτε ο Νταβούτογλου, από τον αντιπρόεδρο της κατοχικής κυβέρνησης του Μνημονίου.


ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;;; 
ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.. ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..;;;;

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1μμ = ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΕΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3/2011 ΟΛΟΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στην μεγάλη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Οι Έλληνες Youtubers


και η 
Συντονιστική Επιτροπή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΚΑΤΑ της Κάρτας του Πολίτη


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ στις 20/3/2011 στις 13:00 στη Θεσσαλονίκη στην Πλ.Αριστοτέλους (στο επάνω μέρος - Αγ.Βενιζέλου) στη Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΕΝΑΝΤΙΑ στην Κάρτα του Πολίτη  ΕΝΑΝΤΙΑ στο διαρκώς εντεινόμενο Ηλεκτρονικό Φακέλωμα.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟ’Ι’ΔΗ-ΣΟΥΡΗ

Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

«Πολιτικόν δελτίον», Ασμοδαίος, 8.6.1875. Άπαντα, Β΄. Ερμής, 1978. 138.

Λόγια μεγάλων πολιτικών...

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

‘Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)’.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

‘Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει’.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

http://mavroseolous.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΨΗΦΙΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ..
ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ!

Ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικος ΠΟΛΙΤΗΣ.. ψηφοφορος ειναι ο οποιοσδηποτε ΥΠΗΚΟΟΣ!
Για να εισαι πολιτης απαιτηται ορθη ενημερωση, σκεψη και κριση, ενω σαν απλως υπηκοος ακολουθεις πισω απο ενα κοπαδι που σχεδον ποτε δεν βλεπεις ποιος πραγματικα το οδηγει και προς τα που παει..