Τι πιστευω..

϶ϵ..Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..϶ϵ


Η Επομενη μερα..


Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΘΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 120Σ.


Πολλάκις έχουμε πει τέλος οι αναλύσεις, μόνο πράξεις. Η Χώρα μας είναι υπό επίθεση και προσπαθούν να βρούν τον τρόπο να της επιβάλλουν μακροχρόνια κατοχή ακραίου ναζιστικού τύπου μέχρι που και ο τελευταίος Έλληνας είτε να αποδημήσει σε άλλες χώρες είτε να αποδημήσει εις Κύριον.

Συγκλονιστικές οι διαπιστώσεις όπου και αν κοιτάξουμε : παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία, φάρμακα είτε δεν υπάρχουν ( φαρμακοποιοί αναφέρουν ότι τα φάρμακα δίνονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες τρία – τρία ανά μήνα και όποιος προλάβει, για φάρμακα μακροχρόνιας κούρας ) είτε δεν μπορούν να αγοραστούν, μισθοί μετατρέπονται σε είδος σιωπηρά ( όχι απαραίτητα πρώτης ανάγκης ), στάση πληρωμών υπάρχει παντού με τον άλφα ή βήτα τρόπο και τα ακόρεστα τέρατα που μετά από 70 και πλέον χρόνια αισθάνθηκαν ασφαλή αρκετά για να ξαναβγούν από τις τρύπες όπου χώθηκαν μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο λυσσάνε και μανιάζουν ακόμα περισσότερο ενάντια στον Ελληνικό Λαό.

Δεν έχουν άδικο : σε κάθε τους απόπειρα να υποδουλώσουν τον κόσμο και ιδιαίτερα τον Έλληνα ο Ελληνικός Λαός στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Θέλουν λοιπόν αυτόν τον Λαό να τον εξαλείψουν  και αυτή την Χώρα να την εξαφανίσουν από τον χάρτη διότι όσο υπάρχει Ελλάδα και Ελληνικός Λαός δεν θα μπορέσει να υπάρξει ράιχ, δουλεία και φεουδαρχισμός χωρίς την ανάγκη τους για μάσκα και τον συνεχή τους φόβο ότι ο Λαός θα θυμάται ότι υπάρχει ζωή με Ελευθερία, με Ευημερία και χωρίς τα άχρηστα αυτά και ρυπαρά παράσιτα – καρκινώματα που είναι ανίκανα να υπάρξουν χωρίς υποτελείς.Αντιστάθηκε λοιπόν ο Ελληνικός Λαός και αντιστέκεται παρ’ όλη την λυσσαλέα και στυγνή φίμωση από τα κατοχικά τους μέσα ενημέρωσης τα οποία κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τους Έλληνες ότι οι υπόλοιποι συνΈλληνες είναι απαθείς και δεν αντιδρούν. Μύριες είναι οι διαμαρτυρίες και οι δράσεις για ανακοπή αυτής της επίθεσης που όλοι βιώνουμε από την αντίσταση στην χαλυβουργική και πρωτύτερα στην Κερατέα μέχρι τα γιαούρτια και τα αλευρώματα και τις πέτρες και τα φέρετρα και τις κρεμάλες. Μεγαλειώδης μπορεί να χαρακτηρισθεί η καθολική αντίσταση του Ελληνικού Λαού για το χαράτσι της ΔΕΗ παρ’ όλη την παραπληροφόρηση και την προσπάθεια να δείξουν την αντίθετη εικόνα από την πραγματική και παρ’ όλο τον συνεχή εκφοβισμό και εκβιασμό που επιχειρούν με ψευδείς ειδήσεις παραδειγματισμού και απόκρυψη της πραγματικότητας έως και αυτής της ίδιας της κείμενης νομοθεσίας.

Υπάρχει λόγος γιατί δεν κάνουν σωστή ενημέρωση και γιατί δεν αναγνωρίζουν αυτό που πλέον φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού σε κάθε έναν που ζει στην Ελλάδα. Διότι συν τοις άλλοις ο Ελληνικός Λαός αυτή την χρονική στιγμή δεν έχει αρχηγό σε αυτή την αντίσταση. Δεν υπάρχει άτομο που ηγείται της Παλλαϊκής αυτής συσπείρωσης ενάντια στους χιτλερικούς που μας επιτίθενται σε κάθε επίπεδο και με κάθε μέσο σκοτώνοντας τις γιαγιάδες μας, τα μωρά μας, τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας και τον τόπο μας. Άρα, εφ’ όσον δεν υπάρχει αρχηγός δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να διαφθαρεί και να ‘τα βρει’ πίσω από την πλάτη του Λαού, για να γίνει σε μία σικέ μεταπολίτευση πάμπλουτος εις βάρος του Λαού που πρόδωσε, δεν μπορεί να βρεθεί ο εκ των έσω προδότης που θα δώσει διόδους εξάρθρωσης κινημάτων και διχασμού των Ελλήνων όπως στις τελευταίες μέρες της αντίστασης που μπήκαν οι ρίζες για τον τεχνητό Εμφύλιο. Και εν τέλει δεν μπορεί να υπάρξει κεφάλι για να κοπεί και να αφήσει ακέφαλο το σώμα και άρα έρμαιο στους γύπες όπως έγινε στην περίπτωση τόσο του Ι. Καποδίστρια όσο και του Γ. Λαμπράκη. 

Αυτή την φορά, ο Λαός δεν έχει αρχηγό διότι απλούστατα δεν τον χρειάζεται. Κανένας μας δεν χρειάζεται αρχηγό να πει τί θα πρέπει να σταματηθεί, τί θα πρέπει να καθαρθεί, τί θα πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί. Το γνωρίζουμε όλοι διότι είναι οι βασικές εγγυήσεις που ανέκαθεν υπήρχαν στο Σύνταγμα μας αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκαν ακριβώς διότι αφήσαμε δήθεν αρχηγούς να το κάνουν για εμάς. Αυτό ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει ξανά και τα μόνα που οφείλουμε να κάνουμε για να φέρουμε πλέον στην επιφάνεια την πραγματικότητα, την πυγμή και την ισχύ του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού είναι τα  εξής :


  1. υψώνουμε Ελληνικές Σημαίες στα σπίτια μας με την ένδειξη 120Σ, για να δείξουμε άμεσα και συνεχώς ότι δεν αναγνωρίζουμε καμμία κατοχική κυβέρνηση που έχει καταλύσει το Σύνταγμα μας και είμαστε διατεθειμένοι να το δηλώσουμε και αντιστεκόμαστε κάθε ώρα και στιγμή. Με αυτό τον τρόπο κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι η κυβέρνηση αυτή και όσα αποπειράται να επιβάλλει γίνονται δεκτά από τον Λαό. Σπάμε δηλαδή την φίμωση και την αίσθηση ότι είμαστε μόνοι μας στην αντίσταση μας και διαλύουμε την καραμέλα του ‘καναπέ’. 
  2. δεν φοβόμαστε ούτε χρεοκοπία ούτε στάση πληρωμών διότι αυτά έχουν ήδη συμβεί για την Λαό και την Χώρα. Σιωπηρά μεν ουσιαστικά δε όλοι είτε είναι απλήρωτοι είτε πληρώνονται τόσο λίγο που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους με έναν μισθό / σύνταξη που θα τους τον/την πετσοκόψουν και άλλο. 
  3. θεωρούμε κάθε ένα από τα άρθρα του Συντάγματος μας που αντίκεινται στα αναλλοίωτα (π.χ. τα πρώτα άρθρα που εξασφαλίζουν την Ισότητα, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Εθνική Κυριαρχία ) εκ οποίων αναλλοίωτων είναι και το ακροτελεύτιο, το 120Σ, ως αντισυνταγματικά/παράνομα και ανακληθέντα και ως εκ τούτου δεν τα εφαρμόζουμε ( π.χ. άρθρο 86 περί βουλευτικής ασυλίας ).
  4. θυμόμαστε ότι παραβαίνουμε το Σύνταγμα και είμαστε παράνομοι εάν καια όταν συναινέσουμε/ υπακούσουμε στο παραμικρό στις κυβερνήσεις αυτές. 
  5. όσο πιο συντονισμένα γίνεται πραγματοποιούμε παύση πληρωμών σε κάθε είδους φόρο ώστε να καταστεί σαφές στους ναζί και του γκαουλάιτερ ότι δεν μπορούν να αρπάξουν έτσι εύκολα ό,τι χρήμα μας έχει απομείνει στα χέρια μας. 


Το 120Σ μας εκφράζει όλους τους Έλληνες Πολίτες, ασχέτως πολιτικών τοποθετήσεων και απόψεων, μας νομιμοποιεί και μπορεί ανά πάσα στιγμή να φέρει στην επιφάνεια αυτό που διακαώς προσπαθούν να φιμώσουν : ότι όλοι οι Έλληνες όπως πάντα όταν απειλείται η Πατρίδα μας και ο Λαός μας και η οικογένεια μας είμαστε μια γροθιά ενάντια στους δοσίλογους και τους ναζί που τους έχουνε προσλάβει και αυτή την φορά δεν θα επιτρέψουμε να μας φιμώσει ο κάθε επίδοξος αρχηγός που θα υποσχεθεί προστασία στους εγκληματίες και θα μας αρνηθεί τις δίκαιες μας αποζημιώσεις για το κακό που μας έκαναν και μας κάνουν.

Με το 120Σ θα κάνουμε και Λαϊκά δικαστήρια και επιβολή του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού στα διεθνή φόρα όπου τόσο έχει αδικηθεί και προδοθεί και όπου οι ανοιχτοί αυτοί λογαριασμοί θα κλείσουν με πλήρη επιστροφή όλων όσων μας υφάρπαξαν και μας υφαρπάζουν διαχρονικά καθώς νομίζουν ότι θα ανεχθούμε ξανά στην εξουσία μία από τις περίπου 20 οικογένειες που λυμαίνονται το Ελληνικό Κράτος από κτίσεως του.

Αυτή την φορά γνωρίζουμε τους τρόπους διεκδίκησης και από την Επανάσταση που σίγουρα είναι προ των πυλών μέχρι τις νομικές μας απαιτήσεις σε όλους όσους συνέβαλαν στην παράδοση της Ελλάδας σε αλλοδαπούς και σε τραπεζίτες / επενδυτές το σύνθημα μας που μας κατοχυρώνει εν πάση περιπτώσει πρέπει να είναι ( και ουσιαστικά είναι ) το 120Σ : είμαστε υποχρεωμένοι να επαναφέρουμε το Σύνταγμα μας και την πραγματική Δημοκρατία στην Χώρα μας ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. 

Και όλες οι προθεσμίες μέχρι την παραγραφή, για τις οποίες τόσο πολύ τρέχουν και προσπαθούν όλα τα λαμόγια και οι προδότες που καταχράστηκαν από τα λεφτά των Ταμείων μέχρι τα λεφτά της κάθε ΔΕΚΟ, αρχίζουν από εκείνη την επόμενη ημέρα της πραγματικής Δημοκρατίας και ύστερα, όπως προβλέπει το ίδιο το Σύνταγμα, ενώ κάθε υπογραφή  που αυτοί βάζουν τώρα είναι μεν άκυρη για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό είναι δε καταδικαστική για όλους αυτούς και τους συνεργάτες / αφεντικά τους.

Η Επανάσταση είναι εδώ. Το μόνο που απομένει είναι να δείξουμε ότι το γνωρίζουμε και δρούμε αναλόγως. 

Κάτω, λοιπόν, η προδοτική κατοχική και άκυρη κυβέρνηση – βουλή και

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 120Σ. 

ΟΛΓΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ατομικη επικοδομητικη κριτικη και η ενναλακτικες προτασεις ειναι απαραιτητες και ευπροσδεκτες, οταν ειδικα το ζητουμενο ειναι η γενικη καλυτερευση και βελτιωση ολων μας σαν μερη του συνολου!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟ’Ι’ΔΗ-ΣΟΥΡΗ

Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

«Πολιτικόν δελτίον», Ασμοδαίος, 8.6.1875. Άπαντα, Β΄. Ερμής, 1978. 138.

Λόγια μεγάλων πολιτικών...

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

‘Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)’.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

‘Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει’.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

http://mavroseolous.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΨΗΦΙΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ..
ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ!

Ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικος ΠΟΛΙΤΗΣ.. ψηφοφορος ειναι ο οποιοσδηποτε ΥΠΗΚΟΟΣ!
Για να εισαι πολιτης απαιτηται ορθη ενημερωση, σκεψη και κριση, ενω σαν απλως υπηκοος ακολουθεις πισω απο ενα κοπαδι που σχεδον ποτε δεν βλεπεις ποιος πραγματικα το οδηγει και προς τα που παει..