Τι πιστευω..

϶ϵ..Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..϶ϵ


Η Επομενη μερα..


Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΑΓΓΛΙΑΣ


Είναι εμφανές ότι για να πατήσει κατακτητής στην Ελλάδα μας χρειάστηκαν πολλοί προδότες.
Ανέκαθεν χρειάζονταν πολλοί προδότες για να πετύχει και ο δυνατότερος κατακτητής, από τους Πέρσες μέχρι τους Γερμανούς και τους τραπεζίτες σήμερα. Και όπως είναι βέβαια λογικό, όλοι εστιάζουμε και σοκαριζόμαστε από τους δεδηλωμένους και εξόφθαλμα έκδηλους προδότες, αφήνοντας ουσιαστικά να περάσουν απαρατήρητοι οι άλλοι, οι πιο σκαιοί, που ακόμα επιχειρούν να φορούν προβιά ενώ είναι οι ίδιοι λύκοι της ίδιας συνομοταξίας με τους πρώτους.

Στις Θερμοπύλες όλοι προσέχουν τον Εφιάλτη, και δικαίως : αυτός έδειξε την δίοδο στους εισβολείς προδίδοντας και το όνειδος της Ιστορίας δικαίως είναι ανεξίτηλο για αυτόν. Αλλά βλέποντας μόνο τον Εφιάλτη ξεχνάμε να προσέξουμε τους άλλους προδότες, που με την έλλειψη ενεργειών, την κωλυσιεργία και τις προφάσεις άφησαν τον Λεωνίδα και όσους συνέτρεξαν και συνέδραμαν να πεθάνουν και τους εισβολείς να περάσουν τις Θερμοπύλες και να κατακαύσουν όλη την Ελλάδα μέχρι και την Αθήνα. Προφανώς διότι η ηγεσία των Σπαρτιατών που πρόδωσε τόσο έκδηλα αλλά και τόσο πονηρά και κεκαλυμμένα αισθανόταν ότι την συνέφερε να χρησιμοποιήσουν τους εισβολείς για να αποδυναμωθούν όλοι τους οι αντίπαλοι, που αλλιώς δεν θα μπορούσαν να τους αντιμετωπίσουν. Και μπροστά στην τεράστια και χυδαία προδοσία του Εφιάλτη, ποιος προσέχει την ουσιαστικά πολύ μεγαλύτερη και επικινδυνότερη προδοσία της γερουσίας της Σπάρτης ;


Έτσι και τώρα, προσέχουμε και δικαίως τους τεράστιους προδότες που χυδαία, ασύστολα και άνευ κανενός προκαλύμματος που να στέκει έστω και σε κάποια λογική άνοιξαν την δίοδο για να μπουν οι κατακτητές επίσημα στην Χώρα μας. Προσέχουμε τον γαπ, τον παπαδήμο, τον καρατζαφέρη, τον σαμαρά, την μπακογιάννη, τους 167 και 199 δηλωσίες – βουλευτές που ψήφισαν «ναι» διότι αυτοί είναι οι τωρινοί Εφιάλτες που άνοιξαν τον δρόμο για τους τωρινούς Πέρσες.

Δεν πρέπει όμως αυτή την φορά να κάνουμε το λάθος και να αφήσουμε τους κεκαλυμμένους προδότες, τους πιο επικίνδυνους που αξιώνουν να επιβιώσουν της κάθαρσης που τους επιφυλάσσει δικαίως ο Ελληνικός Λαός, να περάσουν απαρατήρητοι χωρίς το ίδιο στίγμα με τους άλλους, γιατί μαζί σχεδίασαν και εκτέλεσαν την προδοσία αυτή που είναι εφάμιλλη των Θερμοπυλών, της κερκόπορτας, του πήλιου γούση και των περιβόητων κουκούλων της Κατοχής.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι το ίδιο προδότες είναι το σύνολο της ηγεσίας της αριστεράς ( ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και αριστερίζοντα παρελκόμενα τύπου κόμματος κουβέλη και του συρφετού όλων των δήθεν ‘ανεξάρτητων’ εντός βουλής ) και το ίδιο προδότες είναι το σύνολο των δικαστικών τουλάχιστον σε επίπεδα των αξιωματούχων.

Αυτοί φρόντισαν να παραμείνει ανοιχτή η κερκόπορτα, η δίοδος, η μέθοδος που εκτελούσαν οι υπόλοιποι, πιο έκδηλοι προδότες. Αυτοί αναχαίτισαν τον Λαό στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις παροπλίζοντας τες με μεθοδολογίες που έχω αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μου, αυτοί διατήρησαν μία βουλή διατεθειμένη να προδώσει κατά διαταγή των δοτών κυβερνήσεων γαπ – παπαδήμου αντί να την διαλύσουν : κάτι που τώρα που αισθάνονται ότι έχουν πετύχει την βασική υποδούλωση της Ελλάδας με την υπογραφή / ψήφιση του Β΄μνημονίου, δηλώνουν ότι μπορούν να το κάνουν μέσω στόματος Καζάκη ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί μαζί τους για να διαλύσουν την βουλή και να προκαλέσουν άμεσες εκλογές.

Δηλαδή οι προδότες αυτοί όχι μόνο αξιώνουν να επιβιώσουν της καθάρσεως αφού επιμελώς αμέλησαν να ανακόψουν την χειρότερη προδοσία στην μεταπολεμική Ελλάδα, αλλά και να μπούν σε θέσεις ελέγχου της κάθαρσης αυτής ώστε να προστατεύσουν ουσιαστικά τους συνεργάτες τους όσο γίνεται για να περιμένουν να επανεισέλθουν στο σκηνικό μίας νέας μεταπολίτευσης ‘άνευ παρελθόντος’.

Επιχειρείται μία δεύτερη μεταπολίτευση όπου πιθανώς να υπάρξει μία σικέ δίκη όπου ‘όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια’ χωρίς δυνατότητα ο Ελληνικός Λαός να έχει τον άμεσο και αποφασιστικό έλεγχο.

Και ερχόμαστε στους δικαστικούς : άεργοι και συνεργάτες των προδοτών, πάγωσαν, σταμάτησαν, κωλυσιέργησαν, έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να επιτρέψουν την καταπάτηση του Συντάγματος και την πάταξη του Ελληνικού Λαού ο οποίος με την ευφυΐα που τον διακρίνει άμεσα και αναπάντεχα έστειλε βροχή τις μηνύσεις, τις προσφυγές και τις καταγγελίες. Σαν καλά μαντρόσκυλα, εκπαιδευμένα από τους προδότες, πολλοί αίμα / γόνοι προδοτών, δούλεψαν σκληρά ώστε κάθε μία από αυτές τις νομικές κινήσεις να παγώνει, να αρχειοθετείται και να πνίγεται.

Και αυτοί αξιώνουν να ελέγξουν την κάθαρση, και όπως άκουσα δια στόματος Καζάκη, με αυτούς ευελπιστεί να κρατήσει ανόθευτες τις εκλογές που θα προκαλέσει με τους άλλους προδότες της ηγεσίας της αριστεράς.

Ποιος δεν καταλαβαίνει τί πάνε να μας στήσουν ακόμα μία φορά, τώρα που αισθάνονται ότι μας τα πήραν όλα και μπορούν να μας παραμυθιάσουν με νέο ‘σοσιαλιστικό-αριστερό-φιλολαϊκό’ κόμμα, συνεργασία, κίνημα ή όπως αλλιώς το ονομάσουν τα άρρωστα μυαλά τους ;

Ως Ελληνικός Λαός δεν πρέπει σε μία νέα συμφωνία της Βάρκιζας να παραδώσουμε τα όπλα που με αίμα αποσπάσαμε αυτά τα δύο χρόνια, δεν πρέπει να δεχτούμε νέους ηγέτες που, αφού μας άφησαν να παλέψουμε μόνοι μας ενώ μας έβαζαν όποια τρικλοποδιά μπορούσαν να σκεφτούν, τώρα έρχονται πάλι να μας κηδεμονεύσουν και να γίνουν οι νέες μάσκες των άγγλων και των γερμανών οι οποίοι από την δολοφονία του Καποδίστρια μας κυβερνούν μέσω τρίτου ( via proxy ), και μας επιβάλλουν το δίκαιο τους και την φεουδαρχία τους ( μόνο τα επιδόματα και την ιδιαίτερη μεταχείριση και την άκρατη δια βίου οικονομική επιχορήγηση των ιδίων και των οικογενειών τους σαν ευγενών τιτλούχων να δούμε καταλαβαίνουμε ποιο κοινωνικό μοντέλο κάστας μας έχει επιβληθεί με μία λεπτή επικάλυψη δημοκρατικοφάνειας ), την διακυβέρνηση με γκαουλάιτερ και τον νομισματικό έλεγχο μέσω των γερμανικών μπουλντόγκ που δεν είναι τίποτα άλλο από το αγγλικό χέρι στην Ευρώπη.

Δεν πρέπει να δεχτούμε να γίνει η κάθαρση με κανέναν άλλο τρόπο εκτός :

1. συνεχή Δημοψηφίσματα ώστε να αποφανθεί ο Ελληνικός Λαός για το σύνολο της δράσης των προδοτικών κυβερνήσεων γαπ – παπαδήμου ( και μετά ελέγχουμε με τον ίδιο τρόπο και πιο πίσω, κυβερνήσεις καραμανλή, σημίτη, ανδρέα παπανδρέου, μητσοτάκη, οικουμενική, καραμανλή πρεσβύτερου και εξαπτερύγων του, επταετία, αποστασία, γαπ πρεσβύτερου, κλπ ).

2. όλα τα δικαστήρια να είναι Λαϊκά δικαστήρια, δηλαδή, ως ένορκοι ο Ελληνικός Λαός να αποφανθεί με το πέρας της δίκης για την αθωότητα ή την ενοχή καθώς και για την ποινή, με Δημοψήφισμα. Κανένας δικαστικός να μην διευθύνει την συζήτηση, αλλά μόνο κληρωτοί φοιτητές νομικής μόνο για την εξασφάλιση της δικονομίας.

3. καμμία διαδικασία διαπραγμάτευσης να μην γίνει ερήμην του Ελληνικού Λαού αλλά κάθε έγκριση να γίνεται κατόπιν υπερψήφισης της όποιας διαπραγμάτευσης μέσω Δημοψηφίσματος.

4. και κυρίως, κανένα Δημοψήφισμα να μην γίνεται πριν να υπάρξει πλήρης ενημέρωση του Ελληνικού Λαού με πλήρη πρόσβαση κάθε Πολίτη σε όλα τα έγγραφα ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.

Εάν αυτά δεν συμβούν δεν πρόκειται να ασκήσουμε ποτέ πραγματική Κυριαρχία του Ελληνικού Λαού όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.

Μην παραδώσουμε την Κυριαρχία που έχουμε κερδίσει με το 120Σ και την ανυπακοή σε μη Συνταγματικούς νόμους και διατάξεις στους προδότες που δεν σταμάτησαν την σύληση της Ελλάδας τον Μάιο του 2010 και / ή πιο πριν αλλά συνέβαλαν και συνεργάστηκαν υπέρ της γενοκτονίας μας κάνοντας όσο θόρυβο μπορούσαν για να μην διακρίνουμε ότι στήριζαν και στηρίζουν τους εχθρούς μας.

Προασπίζουμε την Ελλάδα, απαιτούμε Δημοψηφίσματα, περιφρουρούμε ΕΜΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ τις ψηφοφορίες και άρα την Εντολή μας.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120Σ !
πηγη: http://humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=251

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ατομικη επικοδομητικη κριτικη και η ενναλακτικες προτασεις ειναι απαραιτητες και ευπροσδεκτες, οταν ειδικα το ζητουμενο ειναι η γενικη καλυτερευση και βελτιωση ολων μας σαν μερη του συνολου!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟ’Ι’ΔΗ-ΣΟΥΡΗ

Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

«Πολιτικόν δελτίον», Ασμοδαίος, 8.6.1875. Άπαντα, Β΄. Ερμής, 1978. 138.

Λόγια μεγάλων πολιτικών...

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

‘Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)’.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

‘Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει’.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

http://mavroseolous.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΨΗΦΙΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ..
ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ!

Ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικος ΠΟΛΙΤΗΣ.. ψηφοφορος ειναι ο οποιοσδηποτε ΥΠΗΚΟΟΣ!
Για να εισαι πολιτης απαιτηται ορθη ενημερωση, σκεψη και κριση, ενω σαν απλως υπηκοος ακολουθεις πισω απο ενα κοπαδι που σχεδον ποτε δεν βλεπεις ποιος πραγματικα το οδηγει και προς τα που παει..