Τι πιστευω..

϶ϵ..Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..϶ϵ


Η Επομενη μερα..


Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΗΤΙΚΟΙ και ο "μέγας Εθνάρχης" Ελ.Βενιζέλος!!

Εδώ και πολλά χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχοντας βρεί την πατέντα της ταύτισής του με άλλους πολιτικούς χώρους και ηγέτες του παρελθόντος, έχει καταφέρει να νομίζουν σήμερα οι νέες γενιές ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν... σοσιαλιστής και ο διάδοχός του ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Ειδικά στο ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ του ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ (Κρήτη πράσινο νησί) ο φανατισμός που υπάρχει περι ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ δεν περιγράφεται. Το τί έχουν ακούσει τα αυτιά μου εδώ πέρα, δεν βάζει το μυαλό σας. (Προχθές μου έλεγε στην δουλειά μου κάποιος, ότι η μάνα του πρίν πεθάνει του έδωσε "ευχή και κατάρα" να είναι... Βενιζελικός. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΕΝ κάνω πλάκα!)

Απο την άλλη πλευρά, πάντα είχα την απορία ΠΩΣ είναι δυνατόν ένας λαός (Κρητικοί) ο οποίος τις τελευταίες δεκαετίες ΠΑΝΤΑ ψηφίζει επιζήμια για την Ελλάδα, να είναι σωστός παρελθοντικά στις πολιτικές του πεποιθήσεις. Για όποιον έχει ζήσει καλά τους Κρητικούς και την Κρήτη, γνωρίζει καλά ότι εάν η ΕΜΠΑΘΕΙΑ και η ΑΜΑΘΕΙΑ είχαν πατρίδα, αυτή θα ήταν ασφαλώς η Κρήτη! 

Έψαξα λοιπόν στο διαδίκτυο και βρήκα πολλά. Πράγματα κρυμμένα, τα οποία έχουν πραγματικά μπεί πολύ βαθιά μέσα στο χρονοντούλαπο (όπως έλεγε και ο... "μεγάλος αείμνηστος φιλεύσπλαχνος ηγέτης και σωτήρας της Ελλάδας" Ανδρέας..) της αληθινής ιστορίας, αρχεία τα οποία είναι ΕΠΙΣΗΜΑ και προπάντων ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ!!! 

Αφιερωμένα λοιπόν εξαιρετικά στους φίλους Κρητικούς τα παρακάτω ΕΠΙΣΗΜΑ αρχεία, τα οποία μας δίνουν μια άλλη διάσταση στον μύθο που έχει καλλιεργηθεί περι του "μέγα Εθνάρχη" Ελ.Βενιζέλου, απο τους Ιστορικούς - παραχαράκτες της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.
Εξάλλου απο έναν λαό, τα μέλη του οποίου αγοράζει εξολοκλήρου συνειδησιακά (και μάλιστα γενεές και γενεές) κάποιος πολιτικός (είτε Βενιζέλος, είτε Ανδρέας) με έναν διορισμό, τί να περιμένει κανείς...
Πρίν αρχίσουν ορισμένοι να με χαρακτηρίζουν ώς "δεξιό, βασιλικό" και άλλα κουφά, ας μάθουν ότι δεν ανήκω ΠΟΥΘΕΝΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό χώρο. Μάλιστα είμαι κατά της βασιλείας ώς θεσμός! Η παρούσα δημοσίευση είναι για καθαρά ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ λόγους, έτσι για να γνωστοποιηθούν και λίγο τα ΚΡΥΦΑ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ.
 
Και αφού το ΠΑΣΟΚ δίνει ΑΓΩΝΑ ωστε να αποδείξει ότι είναι το κίνημα-συνεχιστής του "έργου" του Ελευθερίου Βενιζέλου, ας ΜΗΝ τους χαλάσουμε το χατήρι... Εξάλλου και ο Ανδρέας και ο Βενιζέλος είχαν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Την ΕΒΡΑΙΚΗ καταγωγή τους, και τους μαζικούς διορισμούς για την εκλογική τους πελατεία. 

Την σελίδα αυτή δεν θα την δημοσίευα εδώ. Αλλα αφού έχουν λυσσάξει όλοι οι ΠΑΣΟΚατζήδες και ειδικά οι "Βενιζελικοί Κρητικοί" να μας πείσουν ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ο πρόδρομος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, εντάξει ρε παιδιά, πάω πάσο στην τελική! Ανοίγω λοιπόν τον φάκελο Βενιζέλος! Γιατί εσείς το ζητήσατε. 

Τέλος, η σελίδα είναι αφιερωμένη στον πατέρα του φίλου μου Μανώλη Σ., ο οποίος προ καιρού σε μια κουβέντα που είχαμε περι ΠΑΣΟΚ, χτυπώντας δυνατά το χέρι στο τραπέζι μου φώναξε "'Ακου να δείς Γιανιώ, εμείς ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, διότι είμαστε ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ *!!!" ( *Το -ΚΟΙ δυνατά τονισμένο, χτύπώντας με ορμή το χέρι στο τραπέζι ).

Επίσης εξαιρετικά αφιερωμένη στον ΒενιζελικοΣοσιαλιστικό λαό τσι Κρήτης, ο οποίος απο τα πολύ αριστερά "σοσιαλιστικοκομμουνιστικά" του ιδεώδη είναι ικανός να σκοτώσει τον συγγενή του για ένα μέτρο χωράφι.


1. ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"

Την εβραϊκή καταγωγή του Βενιζέλου επιβεβαιώνει ο Α.Μ.Παπαδάκης στο έργο του «Βιογραφία Ελ. Βενιζέλου». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Παπαδάκη, επί των οποίων αναφέρεται ο Νίκος Α. Αντωνακέας στο τρίτομο έργο του «Φαυλοκρατία», ο πατέρας του Βενιζέλου, Μπένυ Σελόν εκ Θεσσαλονίκης, παντρεύτηκε μία εβραία από την Κέρκυρα. Ωστόσο επειδή πλησίαζε η ώρα της στρατεύσεως και ήθελε να αποφύγει την στρατιωτική θητεία, ο Μπένυ Σελόν βρήκε απασχόληση σε ένα καράβι ως μούτσος, όπου αντικατέστησε έναν τεθνεώτα ναύτη που τον έλεγαν Κυριάκο.

Στο λιμεναρχείο δηλώθηκε ως Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου έφθασε με το πλοίο, ύστερα από πολλές περιπέτειες. Στην Κρήτη δούλεψε αρχικά για ένα Μουσουλμάνο λαδέμπορο. Μετά, έχοντας κάποια συρμαγιά, έκανε τον γυρολόγο στα χωριά. Περνώντας από τις Μουρνιές, γνώρισε τη Στυλιανή Πλουμιδάκη την οποία και παντρεύτηκε.

Γρήγορα πήρε την ελληνική υπηκοότητα, την οποία κράτησε μέχρι τον θάνατό του και, βάσει του αστικού νόμου 391/1856 κληροδότησε στον γιο του Ελευθέριο. Επιπλέον, είχε, όπως φαίνεται, κατά καιρούς καταλάβει και κάποιες θέσεις στο ελληνικό δημόσιο. (Απο: Ίδρυμα Ιστορίας Ελευθερίου Βενιζέλου).

Γιος αυτού του Κυριάκου Μπενιζέλου (Μπεν ζελόν) υπήρξε ο γνωστός Ελευθέριος Βενιζέλος.


2. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Έστω ότι κατηγορείσθε για κάτι σοβαρό και έχετε έναν δικηγόρο να σας υπερασπίσει στο δικαστήριο. Μαζί ετοιμάζετε τι θα πείτε στη δίκη με στόχο να πέσετε μαλακά ή να αθωωθείτε.

Πως θα χαρακτηρίζατε τον δικηγόρο σας αν ΔΥΟ ημέρες προ της δίκης σας εγκατέλειπε ΥΠΕΡ του αντίπαλου σας; Και μάλιστα αυτά που μαζί συμφωνήσατε να τα πει στο δικαστήριο; Και φυσικά να πέσει η καμπάνα μεγάλη για σας.

Διαβάστε λοιπόν στο παρακάτω κείμενο τι έκανε το ..ίνδαλμα της Ελλάδας τα χρόνια εκείνα στην Κρήτη. Όχι από οποιονδήποτε, αλλά από το ημερολόγιο του φίλου του και επί Βενιζελικής τυραννίας των ετών 1917 - 1920 πρόεδρο των έκτακτων Βενιζελικών δικαστηρίων που τόσα δεινά προξένησε σε Έλληνες (Καταδίκες σε θάνατο, εξορίες φυλακίσεις) κτλ. Του οπλαρχηγού Μανούσου Κούνδουρου.

Ο Μανούσος Ρ. Κούνδουρος, ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Μεταπολιτεύσεως, ή οποία συνεστήθη την 3-9-1895. Τον Αύγουστο του 1896 συνήλθαν στους Κάμπους Χανίων περί τις τρεις χιλιάδες Κρήτες οπλοφόροι, μεταξύ των οποίων και οι εκλεγέντες πληρεξούσιοι εξ όλων των διαμερισμάτων τής νήσου. Μεταξύ των πληρεξούσιων ήταν και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, για τον όποιον ο Κούνδουρος γράφει τα εξής στο βιβλίο του «Ιστορικαί και διπλωματικαί αποκαλύψεις» σελίδα 144.


18-8-1896 (Κάμποι Χανίων)

«Προσωπικόν ζήτημα εγερθέν εναντίον ενός πληρεξουσίου παρ' ολίγον να διατάραξη την Συνέλευσιν. Ό Έλ. Βενιζέλος, όστις μέχρι τής χθες ήτο εκ των εν Χανίοις εχθρών της επαναστάσεως, παρουσιάσθη ως πληρεξούσιος τής περιοχής εκείνης. Και κατ' αρχάς άπεκρούσθη ή εκλογή του. Αλλ' είτα εγένετο δεκτός εκ μέρους τής εξελεγκτικής επιτροπής, διότι και εγώ εδέχθην, επειδή δεν έπρεπε ν' αποκλεισθή ουδέ άλλος τις, δια να επιτύχωμεν ευχερέστερον την ένωσιν όλων ανεξαιρέτως των Κρητών εις το πρόγραμμα μας. Ενώ δε διέμενεν εδώ, μεταξύ των πληρεξουσίων, μοι αναγγέλλεται ότι επρόκειτο να φονευθή υπό των συγγενών των απαγχονισθέντων υπό τής τουρκικής κυβερνήσεως δυο χριστιανών, ως υπαίτιος του απαγχονισμού εκείνων. Διεμήνυσα εις αυτούς, ότι, ατιμωρητί, δεν θα επιτρέψω την διάπραξιν φόνου εν τω μέσω τής Συνελεύσεως και ότι δύνανται να τον συναντήσουν άλλού. Επειδή όμως η προς αυτόν αποστροφή των επαναστατών τους ενεθάρρυνεν, εκείνοι έπέμενον. Οπλαρχηγοί δε τίνες εν οις και ο οπλαρχηγός και πληρεξούσιος Παπα – Γαβριήλ μοι επρότειναν να συστήσω πολεμικόν δικαστήριον και δι' αποφάσεως τούτου ν' απαγχονισθή ο Ελευθέριος Βενιζέλος προς ικανοποίησιν τής χριστιανικής συνειδήσεως. Δεν ενέκρινα την πρότασίν των δι' ον λόγον εδέχθην και την εκλογήν του.


Ήδη θ' αναφέρω πώς ακριβώς έχει η υπόθεσις του απαγχονισμού των δύο Κρητών υπαιτιότητι του Βενιζέλου, ως γίνεται μνεία ανωτέρω. Το γεγονός τούτο ανάγεται εις την εποχήν κατά την οποίαν ο Βενιζέλος εδικηγόρει εν Χανίοις. Ήτο το έτος 1893.

Η Κρήτη ετέλει τότε υπό την τυραννικήν διοίκησιν του Μαχμούτ Πασά. Την περίοδον εκείνην δύο Κρήτες, οι Γεώργιος Παπαδάκης και Αντώνιος Λορεντζάκης, από το χωρίον Λουτράκι τής Κυδωνιάς, είχον συλληφθεί και επρόκειτο να δικασθούν με την κατηγορίαν, ότι είχον φονεύσει εις το ανωτέρω χωρίον τον οθωμανόν Τεφήκ βέην Μπάντρην. Ο Βενιζέλος, ο όποιος διεκρίνετο δια την δικηγορικήν του ικανότητα, ανέλαβε την υπεράσπισιν των δύο κατηγορουμένων συμπατριωτών του, οι όποιοι ήσαν παντελώς αθώοι τής αποδιδομένης εις αυτούς κατηγορίας. Και τούτο, φυσικά, εγνώριζε καλλίτερον παντός άλλου ο συνήγορος των, Βενιζέλος. Πρέπει δε να σημειωθή, ότι ουδείς χριστιανός δικηγόρος εδέχετο να παραστή ως αντιπρόσωπος του πολιτικού ενάγοντος οθωμανού, αδελφού του δολοφονηθέντος. Και τούτο δια δύο λόγους: Πρώτον διότι οι κατηγορούμενοι ήσαν γνωστοί φιλήσυχοι και νομοταγείς χωρικοί και επομένως ανίκανοι να διαπράξουν έγκλημα και δεύτερον διότι και ένοχοι να ήσαν, η εθνική συνείδησις τους ηθώωνε, κατόπιν των τόσων βιαιοπραγιών τας οποίας είχον διαπράξει οι Οθωμανοί εις βάρος του χριστιανικού στοιχείου.

Ούτως είχον τα πράγματα, οπότε όλως αιφνιδίως, δύο ημέρας προ της δίκης, ο Βενιζέλος ειδοποίησε τους κατηγορουμένους ότι παρητείτο της υπερασπίσεως των. Τι είχε συμβή ; Ελαφρά τη καρδία είχεν αναλάβει την εκπροσώπησιν της πολιτικής αγωγής και θα ενεφανίζετο τώρα εις το δικαστήριον εναντίον των δύο υποδίκων. Εις την ανάληψιν της πολιτικής αγωγής δεν ώθησε τον Βενιζέλον μόνον το υλικόν συμφέρον,(Ακούστηκαν τότε για τεράστια ποσά) άλλα και το γενικώτερον δικηγορικόν του τοιούτον, ως αργότερον εγνώσθη. Διότι ο αδελφός του δολοφονηθέντος Χουσεΐν βέη Μπάντρης, ήτο πανίσχυρος τότε εν Κρήτη. Δι' αυτού δε ο Βενιζέλος θα κατώρθωνε να επηρεάζη τους Οθωμανούς εφέτας, κατά την ενώπιον του Εφετείου Κρήτης εκδίκασιν των πολιτικών και ποινικών υποθέσεων, τας οποίας εκάστοτε ανελάμβανεν, άλλοτε ο ίδιος προσωπικώς και άλλοτε οι πολιτικοί του φίλοι. Ακόμη και οι γνωρίζοντες τον χαρακτήρα του Βενιζέλου κατεπλάγησαν εκ του διαβήματος του αυτού.

Τέλος ήλθεν η ημέρα της δίκης, οπότε χάρις εις την ρητορικήν δεινότητα του Βενιζέλου, ο όποιος αγορεύσας επί ώραν υπεστήριξε με θερμόν ζήλον την κατηγορίαν και εζήτησε την κεφαλήν των κατηγορουμένων, το Δικαστήριον, πρωτοστατούντων των Οθωμανών δικαστών, εξέδωσε την απόφασίν του, δια της οποίας κατεδικάσθησαν οι δύο Κρήτες εις τον δι' αγχόνης θάνατον.

Αλλά και κατά την υποβληθείσαν έφεσιν ο Βενιζέλος συνέχισε τας ενεργείας του δια την εκτέλεσιν της καταδίκης, η οποία υπήρχε πιθανότης, εάν δεν επενέβαινε, να μετετρέπετο εις ισόβια δεσμά. Άλλ' εκίνησε πάντα λίθον δια να την επιτύχη.

Και την επέτυχε. Την 7ην Ιανουαρίου 1894, οι δύο αθώοι Κρήτες απηγχονίσθησαν εις την Πύλην των Χανίων. Τα σχολεία του Νομού έκλεισαν εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.

Το γεγονός, ως ήτο επόμενον επροξένησεν αλγεινήν εντύπωσιν, όχι μόνον εις το χριστιανικόν στοιχείον τής Κρήτης αλλά και εις αυτούς ακόμη τους σώφρονας μωαμεθανούς. Δια ν' αποφύγη δε τας εκδηλώσεις περιφρονήσεως ο Βενιζέλος, επί τίνα χρόνον δεν ενεφανίζετο δημοσία. Εξ άλλου από τότε πολλοί Κρήτες έπαυσαν να τον χαιρετούν και έγιναν άσπονδοι εχθροί του. Δεν ήτο δυνατόν να του συγχωρήσουν ποτέ την πράξιν αυτήν.

Στην Κρήτη μετά από αυτό το περιστατικό ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να ακούσουν για Βενιζέλο! Αλλά όταν έγινε πανίσχυρος κυβερνήτης με ξένα όπλα το 1917, διόρισε όλους του Κρήτες σε δημόσιες θέσεις
και έτσι απέκτησε εκλογική πελατεία (παλιά μέθοδος των.. «δημοκρατικών δυνάμεων»!) και έγινε ο μέγας ηγέτης των Κρητών, μέχρι να έρθει στην εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου το 81 και να του πάρει τα σκήπτα (του μέγα ηγέτη), διορίζοντας και... τις γάτες!
Παράλληλα με τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις του περι "κράτους δικαίου", ο Ελευθέριος Βενιζέλος καθιέρωσε την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. Και για όποιον αμφιβάλει, ορίστε και η ιστοσελίδα αναλυτικά περι "αστικού εκσυγχρονισμού" του Ελευθερίου Βενιζέλου = ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!!


3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ - Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κατά καιρούς γράφονται διάφορα για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Έλληνες.  
Ο παρακάτω σύνδεσμος θεμελιώνει ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ μάλιστα έκδοση) την αλήθεια, αλλά δείχνει και κάτι άλλο:
 
Τη συνεχή παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας!


Η ιστορία της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης έχει τόσο παραχαραχτεί που σήμερα, παρ όλα τα χρόνια που έχουν περάσει, η ιστορική αλήθεια δεν έχει αποκατασταθεί.
Και ενώ τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ και παράλληλα ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ μαρτυρούν την απόλυτη αλήθεια, διδάσκεται σήμερα απο τα σχολικά βιβλία του Υπουργείου (Α)παιδείας ότι απελευθερωτής της Θεσσαλονίκης ήταν ο Βενιζέλος!!!

Απίστευτη επίσης προσπάθεια ιστορικής παραχάραξης αποτελεί και η ταινία του Παντελή Βούλγαρη "Ελευθέριος Βενιζέλος" που υπάρχει στο διαδίκτυο σε διάφορα Ελληνικά torrent sites.
Στην εν λόγω ταινία-φιάσκο, τα τηλεγραφήματα παρουσιάζονται με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ σειρά, και η απάντηση του Κωνσταντίνου στον Βενιζέλο παρουσιάζεται ώς ειρωνική απάντηση σε ΑΛΛΟ τηλεγράφημα (συγχαρητήριο).
Ολόκληρη η ταινία-φιάσκο είναι γεμάτη απο παρόμοιες πατέντες, τις οποίες με περισσή μαεστρία πλάσαρε ο κ.Βούλγαρης ωστε να παρουσιάσει τον Βενιζέλο ώς ήρωα!

Εξάλλου, ποιός θεατής θα έχει στα χέρια του τα στρατιωτικά αρχεία ωστε να καταλάβει τις κομπίνες της ταινίας?

Τα επίσημα αρχεία κάνουν σκόνη την εν λόγω ταινία, εκθέτωντας τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και δείχνοντας κρυστάλλινα τον τρόπο που πλασάρουν στο κοινό οι Έλληνες "αριστεροί" σκηνοθέτες τα ιστορικά γεγονότα στις ταινίες-παρωδίες τους.  

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ" ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

 • "δεν πρέπει να είμεθα υπερβολικοί εις τας αξιώσεις μας, και δεν είναι πολιτικόν να τα θέλωμεν όλα ιδικά μας. Πέραν του Αλιάκμονος δεν είναι Ελλάς",
 • "η Θεσσαλονίκη δεν είναι πόλις Ελληνική, είναι Εβραιούπολις" 

ΠΗΓΗ: απο email φιλου.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΒΑΣΙΜΑ, ΨΕΥΔΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ, ΚΛΠ.., ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..!

ΕΑΝ ΔΕΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ".. ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ"..!

2 σχόλια:

 1. στα βιβλια του στρατηγου Αιφαντη ειναι γραμμενα ολα αυτα με παρα πολες λεπτομεριες οπως και η καταστροφη τησ Σμυρνης ΚΑΙ ΤΗς ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ηταν δικατου σχεδια με συνεργατες τον υπατο αρμοστη του Στεργιαδη και τον [ντονμε] εβραιοτουρκο κεμαλ ατατουρκ οτα τα διαβαζα επαθα ΣΟΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ..εγω επαθα ΑΜΟΚ ΟΡΓΗΣ, με ολους αυτους τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ που με τον ενα ή αλλο τροπο γινονται ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ των Ελληνων..

  Ελπιζω να εχουν παει στο ΔΙΑΟΛΟ για να σαπισει η ψυχη τους, οπως αρμοζει σε τετοια ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

  ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ.. ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ατομικη επικοδομητικη κριτικη και η ενναλακτικες προτασεις ειναι απαραιτητες και ευπροσδεκτες, οταν ειδικα το ζητουμενο ειναι η γενικη καλυτερευση και βελτιωση ολων μας σαν μερη του συνολου!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟ’Ι’ΔΗ-ΣΟΥΡΗ

Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

«Πολιτικόν δελτίον», Ασμοδαίος, 8.6.1875. Άπαντα, Β΄. Ερμής, 1978. 138.

Λόγια μεγάλων πολιτικών...

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

‘Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)’.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

‘Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει’.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

http://mavroseolous.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΨΗΦΙΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ..
ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ!

Ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικος ΠΟΛΙΤΗΣ.. ψηφοφορος ειναι ο οποιοσδηποτε ΥΠΗΚΟΟΣ!
Για να εισαι πολιτης απαιτηται ορθη ενημερωση, σκεψη και κριση, ενω σαν απλως υπηκοος ακολουθεις πισω απο ενα κοπαδι που σχεδον ποτε δεν βλεπεις ποιος πραγματικα το οδηγει και προς τα που παει..