Τι πιστευω..

϶ϵ..Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..϶ϵ


Η Επομενη μερα..


Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ.

Έχουν ζαρώσει οι ποταποί προδότες σε μια γωνιά, τρέμοντας την οργή και την δίκαια τιμωρία που επέρχεται από τον Ελληνικό Λαό τον οποίο τόλμησαν να προσπαθήσουν να αφανίσουν, και σαν κάθε τρομοκρατημένο ζώο γρυλλίζουν και τσιρίζουν απειλώντας «υποταχθείτε και δεχτείτε μας και φοβηθείτε μας παρ’ όλο που ούτε σας επιβληθήκαμε και ούτε καν έξυπνοι δεν είμαστε για να κάνουμε προπαγάνδα που να στέκει κάπως, και σας δείχνουμε και τα θλιβερά μας εργαλεία που τα παρουσιάζουμε ως δόντια που αποτελούν απειλή για σας», σε μια προσπάθεια να πανηγυρίσουν στην επέτειο των δικών μας Ηρώων ότι αυτοί οι προσκυνημένοι αποτυχημένοι κατσαπλιάδες έχουν καταφέρει κάτι.

Σε κατάσταση υστερίας ανακοινώνουν ότι θα κάνουν συλλήψεις, θα πάνε Πολίτες στο αυτόφωρο, και θα βαράνε με κλόμπ, απαιτώντας από τα παιδιά μας και τους στρατιώτες μας να παρελαύνουν σαν άψυχα κουκλάκια, μέσα από σύννεφα δακρυγόνων, μπροστά από τους βιαστές του Λαού, αυτούς που κανένας Ήρωας του 1821 δεν θα δεχόταν και ούτε και θα λογάριαζε πιο σοβαρά από μια κοινή γυναίκα.


Φαίνεται ότι δεν θυμούνται ότι αυτός ακριβώς ο Ελληνικός Λαός παρέλασε μπροστά από ναζιστικά πολυβόλα και δεν φοβήθηκε, τιμώντας την 25η Μαρτίου μέσα στην Κατοχή σε σημείο που πήγαν πίσω οι χιτλερικοί ναζί.


Θα φοβηθούμε τις απειλές των κλόμπ και των χειροβομβιδών κρότου λάμψης, για να δώσουμε δυνατότητα να ισχυρισθούν αυτά τα γελοία υποκείμενα που βρωμίζουν τους θεσμικούς θώκους της Ελλάδας ότι όχι μόνο ‘τα φάγανε μαζί με τον ελληνικό λαό’ αλλά μαζί βίασαν και ατίμασαν την επέτειο της Επανάστασης μας ενάντια στον τούρκο και μαζί έφτυσαν στο αίμα του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και του Αθανασίου Διάκου για να πούμε μόνο μερικούς από ατέλειωτη λίστα γνωστών και αγνώστων Ελλήνων που το χοντρό εκείνο σαπάκι της πολιτικής, ο Πάγκαλος τόλμησε να χαρακτηρίσει αδαείς και ξεβράκωτους χωριάτες ( δηλαδή, προσέβαλε τα σύμβολα που έχει ορκισθεί να υπηρετεί ) ;

Εμείς δεν είμαστε δειλοί τρωγλοδύτες που χώνονται στις τρύπες τους, όπως κάνουν αυτοί που φασιστικά επιβάλλουν την χούντα που βολεύει τους χιτλερίσκους του εξωτερικού. Εμείς ξέρουμε ποιος πραγματικά θα χάσει εάν τολμήσουν να σηκώσουν χέρι πάνω στον Ελληνικό Λαό σαν καθεστωτικοί πραξικοπηματίες χειρότεροι από κάθε Καντάφι, ήδη βουτηγμένοι στο αίμα Ελλήνων που αυτοπυρπολούνται, που πέφτουν στις θάλασσες, που πηδούν από τα μπαλκόνια και που πεθαίνουν της πείνας.


Εγώ θεωρώ προσβολή τεράστια το ότι τολμούν να ανακοινώσουν ότι θα ασκήσουν όση βία θέλουν για να με εμποδίσουν να ανταποκριθώ στο 120Σ, να διαδηλώσω υπέρ της Ανθρώπινης μου Αξιοπρέπειας και να μην επιτρέψω να μου προσβάλλουν τους νεκρούς όλοι αυτοί που ασελγούν εις βάρος της Ελλάδας και σε πείσμα όλων των Ελλήνων από τους οποίους φοβούνται το λυντσάρισμα που αυτοί καλλιέργησαν και προκάλεσαν.


Αφού λοιπόν μας δίνουν τέτοιο τελεσίγραφο, να υποταχθούμε απλώς και μόνο με την απειλή της βίας τους, της παράνομης και ωμής βίας τους, θα τους ειπωθεί το ΟΧΙ και εάν τολμήσουν να με περάσουν αυτόφωρο, θα χαρώ να εκθέσω όλα μου τα επιχειρήματα και τεκμήρια και να κάνω και όσες αντιμηνύσεις και αγωγές χρειάζονται.


Εάν δε αξιούν να μου σπάσουν το κεφάλι με κλόμπ, δεν φοβάμαι γιατί αφ’ ενός ήδη το έκαναν αυτό στον πατέρα μου και το όνομα του δεν έσβησε ούτε και η δράση του, και αφ’ ετέρου είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι συνΈλληνες που θα συνεχίσουν τον Αγώνα μου μέχρι να κρεμαστούν όλοι αυτοί οι εγκληματίες κατά της Ανθρωπότητας και οι γενοκτόνοι των Ελλήνων σε μία νέα Νυρεμβέργη.


Εάν δε με εμποδίσουν να δράσω όπως μου επιτάσσει το Σύνταγμα, η Κληρονομιά μου και η δράση μου, θα έχουν αποδείξει πόσο πολύ φοβούνται έστω και έναν Έλληνα ο οποίος γνωρίζει το ποιόν τους και την θλιβερή αλήθεια των κούφιων λεονταρισμών τους, και θα έχουν καταφέρει και κάθε τους παρόμοια πράξη να καταγράφεται ως επί πλέον αποδείξεις άκρως δεσμευτικές και σημαντικές για δίωξη τους και καταδίκη τους στην Χάγη.Ζήτω η Ελλάδα ! Ζήτω ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω το 120Σ !

3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .ΑΙΑΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΣΚΙΑ ΤΩΝ 1200mg,ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΟΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ατομικη επικοδομητικη κριτικη και η ενναλακτικες προτασεις ειναι απαραιτητες και ευπροσδεκτες, οταν ειδικα το ζητουμενο ειναι η γενικη καλυτερευση και βελτιωση ολων μας σαν μερη του συνολου!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟ’Ι’ΔΗ-ΣΟΥΡΗ

Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

«Πολιτικόν δελτίον», Ασμοδαίος, 8.6.1875. Άπαντα, Β΄. Ερμής, 1978. 138.

Λόγια μεγάλων πολιτικών...

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

‘Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)’.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

‘Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει’.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

http://mavroseolous.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΨΗΦΙΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ..
ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ!

Ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικος ΠΟΛΙΤΗΣ.. ψηφοφορος ειναι ο οποιοσδηποτε ΥΠΗΚΟΟΣ!
Για να εισαι πολιτης απαιτηται ορθη ενημερωση, σκεψη και κριση, ενω σαν απλως υπηκοος ακολουθεις πισω απο ενα κοπαδι που σχεδον ποτε δεν βλεπεις ποιος πραγματικα το οδηγει και προς τα που παει..