Τι πιστευω..

϶ϵ..Στο μονο που ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΩΜΑΙ ειναι ΣΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ και στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - αυτους που θεωρουμε οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ αξιζουν ολο μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..϶ϵ


Η Επομενη μερα..


Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΖΗΤΑΩ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ : Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

Όπως θα συζητήσουμε και σε επόμενα άρθρα, η διαδικασία των εκλογών από την μεταπολεμική εποχή και μετά είναι ένα πανηγύρι κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού ότι δήθεν είναι Κυρίαρχος και εκφράζεται η γνώμη του, η οποία κοροϊδία αποσκοπεί σε δύο στόχους : 
Κατ’ αρχάς, να μην επαναστατεί ο Λαός ενάντια στους δικτάτορες που τον διαφεντεύουν αφού πιστεύει ότι αυτός ελέγχει δημοκρατικά την εκπροσώπηση του, και κατά δεύτερον, να επωμίζεται ο Ελληνικός Λαός όλες τις ευθύνες, το φταίξιμο και την υπαιτιότητα και ακόμα και το ανάθεμα για πράξεις που ουδέποτε ουσιαστικά προσυπέγραψε αλλά ήταν αποκλειστικά και μόνο σχεδιασμοί των δικτατόρων που του παρουσιάζονταν ως ‘εκλεγμένοι ηγέτες’.
 Έτσι, ανέκαθεν ο Ελληνικός Λαός, νομίζοντας ότι αυτός φταίει ή φέρει ευθύνη αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει και να ειλωτεύσει για την ‘επανόρθωση’ που δήθεν οφείλει ο ίδιος να πράξει ενώπιον των δυναστών που τα έπραξαν και είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για κάθε καταστροφή, δίνοντας τους την δυνατότητα να κατασπαταλήσουν και να παρασιτίσουν ακόμα παραπάνω και ακόμα πιο ανεύθυνα, συνεχίζοντας να εναποθέτουν κάθε ευθύνη στα θύματα τους τα οποία βεβαίως τα θεωρούν και κορόιδα.

Αυτό θα το αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο περισσότερο. Το δια ταύτα όμως είναι ότι δεν πρόκειται βεβαίως περί κορόιδων, απλώς περί μη σωστά πληροφορημένων πολιτών στους οποίους δείχνεται μία διαφορετική πραγματικότητα : είναι δηλαδή το μεγαλύτερο κόλπο μιας διεθνούς σπείρας απατεώνων που όλοι μαζί συνωμοτούν για να πείσουν τους Λαούς για την εικονική αυτή πραγματικότητα, γνωρίζοντας ότι κατά μέσο όρο κάθε Λαός διέπεται από αίσθηση Δικαίου και ευθύνης και προτίθεται να κάνει θυσίες για να διορθώσει τα δικά του λάθη.


Για αυτό και στις περιπτώσεις που για λίγο χρονικό διάστημα αυτή η εικονική πραγματικότητα κατέρρευσε είχαμε τεράστιες αναταραχές και εκκαθαρίσεις μελών της συμμορίας αυτής. Για αυτό και η συμμορία αυτή κάνει τα πάντα διαχρονικά και διεθνικά για να διατηρήσει αυτή την εικονική πραγματικότητα, και σε αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση η συμμορία που δρα εντός των συνόρων μας, δηλαδή το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας μηδενός εξαιρουμένου ( κοινοβουλευτικά κόμματα, εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, αρχηγίσκοι λογής-λογής από αναλυτές μέχρι αρχηγίσκους αγανακτισμένων, και βεβαίως κάθε ‘φαβορί’ δήθεν υπέρ του Λαού όπως Τσίπρας, Καμμένος, για να μην μιλήσουμε για την φαιδρότητα του συνόλου της Χρυσής Αυγής ή το άδειο πουκάμισο που έχει καταντήσει να είναι το ΚΚΕ ). Θα κάνουν τα πάντα για να ισχυρίζονται την ύπαρξη μιάς κάποιας νομιμοφάνειας.

Αυτό είναι και το όπλο μας ως Ελληνικός Λαός μέχρι να αποφασίσουμε να προβούμε στην δίκαια εκκαθάριση όλων ανεξαιρέτως των μελών αυτής της συμμορίας που όπως θα δούμε σε προσεχές άρθρο έχουν αιματοκυλίσει, αφαιμάξει και καταληστεύσει, τους παππούδες μας, εμάς και τα παιδιά μας αγέννητα και γεννημένα.

Με τις τωρινές συνθήκες είναι σαφές ότι δεν θα τολμήσει κανένας να πράξει όπως ο ΓΑΠ και να αθετήσει κάθετα τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Για αυτό βλέπουμε την σωρεία κυβιστήσεων που εκτελούν όλοι ανεξαιρέτως οι κομματάρχες που εποφθαλμιούν κυβερνητικούς θώκους, και ιδιαιτέρως όσον αφορά τον Τσίπρα μία ολοένα και πιο επίτηδες ασαφή ερμηνεία/δήλωση του προεκλογικού του προγράμματος ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να εκτελέσει φιλομνημονιακή και ουσιαστικά ανθελληνική πολιτική ( αφού εν τέλει ακόμα και η επιστροφή στην δραχμή θα ωφελήσει τους εταίρους και θα ζημιώσει την Ελλάδα σε αυτή την φάση ενώ υπάρχει νομικά βάσιμος τρόπος να έχουμε τεράστιο κέρδος χρηματικό και διπλωματικό είτε φύγουμε είτε μείνουμε στο ευρώ με την προϋπόθεση να γίνουν οι σωστές στρατηγικά κινήσεις προάσπισης της Ελλάδας και των συμφερόντων της ) ισχυριζόμενος ότι δεν αθετεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Αυτό και μόνο αποτελεί απόδειξη ότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.

Άρα, για να τους δειχθεί εμπράκτως ότι πλέον ο Ελληνικός Λαός δεν θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν και ούτε πρόκειται να επέλθει η πολυπόθητη για αυτούς ‘σταθερότητα’ της κοινοβουλευτικής τους δικτατορίας μπορούμε να προβούμε σε μία απλή κίνηση η οποία όμως ενέχει το ζωτικότατο θέμα της εκ των υστέρων δυνατότητας καταγγελίας των για εξαπάτηση εκλογέων και υφαρπαγή ψήφου με ψευδεπίγραφα προγράμματα :

Η αποστολή σε κάθε έναν από τους κομματικούς αρχηγούς που φέρονται ότι εισέρχονται στην Βουλή της εξής επιστολής :

----------------------------------------------------------------------------------

«ΠΡΟΣ :ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ _____________(ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ/ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ)

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ – ΕΚΛΟΓΕΑ : ________________ (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ)

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΕΚΛΟΓΙΚΟ

Θέμα : «Παροχή Πληροφοριών Για Διαμόρφωση Εκλογικής Μου Συμπεριφοράς»

Τυγχάνω ενήλικος Έλληνας Πολίτης με πλήρη εκλογικά Δικαιώματα και ως εκ τούτου μέρος του Εκλογικού Σώματος από το οποίο ζητάτε εξουσιοδότηση για να υπηρετήσετε τα συμφέροντα του βάσει συγκεκριμένου εκλογικού σας προγράμματος, το οποίο βεβαίως σας δεσμεύει όσον αφορά την μετεκλογική σας πολιτική καθ’ ότι αθέτηση του ενέχει έρεισμα να κατηγορηθείτε για εξαπάτηση εκλογέων με σκοπό υφαρπαγής της ψήφου τους.

Δεδομένων λοιπόν των ανωτέρω θέλω την απάντηση σας στα εξής ζωτικά ερωτήματα τα οποία και θα μου αποδείξουν το κατά πόσον το πρόγραμμα σας είναι βιώσιμο ή διέπεται από σωρεία ανακριβειών/αοριστιών και είναι αποτέλεσμα είτε εγκληματικής αμέλειας είτε δόλου :

  1. δεδομένου ότι δημοσίως η κυβέρνηση Παπαδήμου-Γ.Α. Παπανδρέου δεν έχει παραδώσει έργο ούτε έχει δημοσιεύσει στοιχεία, βάσει ποίων δεδομένων εκπονήσατε το προεκλογικό σας πρόγραμμα και ποίες μελέτες/δεδομένα μπορείτε να επικαλεστείτε ως αποδείξεις ότι : α) η πολιτική σας θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και πόσο και πότε ( δηλαδή, ζητώ από εσάς μία υπεύθυνη πρόβλεψη-δέσμευση ) , β) η πολιτική σας θα προασπίσει την Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια ( δηλαδή, με ποία δεδομένα ορίζετε ότι η Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια θα έχει προασπιστεί ), και γ) ότι θα ανακόψει η πολιτική σας τα κρούσματα αυτοκτονιών και άλλων ακραίων φαινομένων όπως η ανάγκη συσσιτίων και μαζικής αντιμετώπισης αστέγων.
  2. από πού θα αντλήσετε τα κεφάλαια για την αντιμετώπιση της ανεργίας που προτείνετε;
  3. από πού θα αντλήσετε τα κεφάλαια για να πετύχετε την ανάπτυξη την οποία ευαγγελίζεστε ;
  4. σε περίπτωση αποτυχίας των στόχων που θέτει το προεκλογικό σας πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων με διεθνείς εταίρους, των μεταρρυθμίσεων που ευαγγελίζεστε και των αναδιαπραγματεύσεων των παραγόντων/παραμέτρων της υπάρχουσας κατάστασης στην Ελλάδα, όπως π.χ. το θέμα του Μνημονίου και το θέμα της λαθρομετανάστευσης – συνθήκης Σέγκεν, ποίος υπολογίζετε να επωμισθεί τις συνέπειες οικονομικές, διπλωματικές και Εθνικές ;Πώς θα προασπίσετε τον Ελληνικό Λαό σε περίπτωση αποτυχίας του προγράμματος σας και πώς προτίθεστε να τον αποζημιώσετε εμπράκτως ;
  5. να μου απαριθμήσετε με στοιχεία και αστικώς υπεύθυνη δέσμευση τα οφέλη που θα έχω ως Έλληνας Πολίτης, οικονομικά, ηθικά, κοινωνικά και Εθνικά από την πολιτική σας τόσο σε ατομικό όσο και σε γενικό επίπεδο, με χρονικό ορίζοντα εντός της θητείας σας.
  6. να μου απαριθμήσετε με αστική σας ευθύνη τα κόστη που θα κληθώ να καλύψω τόσο σε ατομικό όσο και σε γενικό επίπεδο οικονομικώς, Εθνικώς, εργασιακώς, κοινωνικώς και κυρίως με ποιόν τρόπο επί του πρακτέου, και πάλι σε ορίζοντα χρονικό εντός της θητείας σας εάν εκλεγείτε.
  7. το Σύνταγμα των Ελλήνων επιτάσσει την εξασφάλιση από το Κράτος συγκεκριμένων προϋποθέσεων που αυτή την στιγμή δεν εξυπηρετούνται όπως δωρεάν περίθαλψη, δωρεάν παιδεία, ισότιμη πρόσβαση στην εργασία, βιώσιμο εισόδημα για τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς, κλπ. να μου παρουσιάσετε το χρονικό όριο εντός της θητείας σας όπου το σύνολο αυτών των εξασφαλίσεων εντός του Συντάγματος μας θα ισχύουν και πάλι για όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες Πολίτες, με προσωπική σας αστική δέσμευση.

Τα ανωτέρω στοιχεία που σας ζητώ θα είναι βεβαίως ευκόλως και αμέσως διαθέσιμα, εάν έχετε όντως εκπονήσει το προεκλογικό σας πρόγραμμα με πρόθεση να το εφαρμόσετε και δεν είσθε αμελείς ή ανεύθυνοι σε τέτοιο σημείο που να ανακοινώνετε πολιτικές χωρίς να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις εφαρμόσετε, οπότε και αναμένω την άμεση αποστολή αυτών των στοιχείων ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που σας παραθέτω ή ταχυδρομικά στην εξής διεύθυνση : ____________ ( συμπληρώνετε την διεύθυνση σας ).

Άρνηση σιωπηρή ή μη να μου παραθέσετε αυτά τα στοιχεία συγκεκριμένα και επί της ουσίας είναι de facto/εκ προοιμίου αποδοχή σας ότι το σύνολο του προεκλογικού σας προγράμματος είναι στον αέρα, δεν βασίζεται στην πραγματικότητα και άρα οποιαδήποτε σας δήλωση στερείται εγκυρότητας και αξιοπιστίας και αποσκοπεί απλώς στην εξασφάλιση ψήφων χωρίς αντίκρισμα προς υφαρπαγή της εξουσίας του Κυρίαρχου Λαού.

Τέλος, δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης διεθνώς στην οποία διαβιούμε, παραθέστε μου τον τρόπο με τον οποίον δεσμεύεστε να λάβετε νέα εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό Λαό σε περίπτωση που ανωτέρα βία σας απαγορεύσει να εφαρμόσετε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις και άρα ακυρώνει το σύνολο της Λαϊκής εντολής που θα έχετε λάβει συμπεριλαμβανομένης και της εξουσιοδοτήσεως σας.

Επιφυλασσόμενος/η παντός Νομίμου Δικαιώματος μου

_______________________ ( υπογραφή εάν το στείλετε με fax ή ταχυδρομικά )

_______________________ ( ονοματεπώνυμο)

_____________________ ( ημερομηνία )»
-------------------------------------------------------------------------------------

Η αποστολή της ανωτέρω επιστολής μεταθέτει την ευθύνη για ό,τι και αν ψηφίσετε σε αυτούς που ζητιανεύουν αυτή την στιγμή την ψήφο σας. Είτε λάβετε απάντηση είτε όχι το γεγονός θα παραμένει ότι εσείς κατ’ άρθρον 10 του Συντάγματος ζητήσατε ζωτική πληροφόρηση την οποία υποχρεούνται τα κόμματα να σας την παρέχουν και άρα ενισχύεται η ήδη υπάρχουσα αρχή ότι η εξουσία απορρέει από τον Ελληνικό Λαό και μόνο και κανένα κόμμα δεν λαμβάνει λευκή επιταγή, για αυτό εξ άλλου λέγεται ότι λαμβάνουν Εντολή ( δηλαδή εντολή να εφαρμόσουν το προανακοινωμένο τους πρόγραμμα ) και όχι χρίσμα απόλυτου άρχοντα –δυνάστη για τέσσερα χρόνια.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε πράξη που αντίκειται στην Εντολή αυτή ( δηλαδή πάει ενάντια στο προεκλογικό τους πρόγραμμα για το οποίο έλαβαν Εντολή ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, είτε έχουν την συγκατάθεση ενός βουλευτή είτε τριακοσίων.


Ολγα Γεριτσιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ατομικη επικοδομητικη κριτικη και η ενναλακτικες προτασεις ειναι απαραιτητες και ευπροσδεκτες, οταν ειδικα το ζητουμενο ειναι η γενικη καλυτερευση και βελτιωση ολων μας σαν μερη του συνολου!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟ’Ι’ΔΗ-ΣΟΥΡΗ

Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

«Πολιτικόν δελτίον», Ασμοδαίος, 8.6.1875. Άπαντα, Β΄. Ερμής, 1978. 138.

Λόγια μεγάλων πολιτικών...

'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'
Γιώργος Παπανδρέου

'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.
Κώστας Σκανδαλίδης

'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.
Γιώργος Βουλγαράκης

'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'
Κώστας Καραμανλής

'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.
Θάλεια Δραγώνα

‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.
Άννα Διαμαντοπούλου

'Η ελληνική γλώσσα είναι μία μικρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'H λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι απλά ένα think tank (δεξαμενή σκέψης).'
Άννα Διαμαντοπούλου

'Τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα'.
Θάλεια Δραγώνα

'Ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεργάζονται για την παρουσίαση της ιστορίας στα σχολικά βιβλία'.
Γιώργος Παπανδρέου

'Στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Ο ελληνισμός ποτέ δεν υπήρξε θύμα'.
Μαρία Ρεπούση

‘Ευχαριστώ τους Αμερικανούς (Ίμια)’.
Κώστας Σημίτης

'Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας'.
Θεόδωρος Πάγκαλος

‘Αυτό το όνομα (Μακεδονία) σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει’.
Κωσταντίνος Μητσοτάκης

'Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν'.
Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα

http://mavroseolous.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!

ΨΗΦΙΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ..
ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ!

Ειναι δυσκολο να εισαι πραγματικος ΠΟΛΙΤΗΣ.. ψηφοφορος ειναι ο οποιοσδηποτε ΥΠΗΚΟΟΣ!
Για να εισαι πολιτης απαιτηται ορθη ενημερωση, σκεψη και κριση, ενω σαν απλως υπηκοος ακολουθεις πισω απο ενα κοπαδι που σχεδον ποτε δεν βλεπεις ποιος πραγματικα το οδηγει και προς τα που παει..